İnsan ilişkilerinizi ve ikna yeteneğinizi kullanarak müşterilerle yüzyüze olabileceğiniz aktif ve dinamik bir ortamda çalışmak istiyorsanız; Türkiye genelindeki şubelerimizde görevlendirmek üzere açtığımız "Gişe Asistanı" pozisyonumuza başvuruda bulunabilirsiniz.

Nasıl Başvurulur?
Gişe Asistanı pozisyonu için, internetteki ilanları takip ederek online başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Aranan Özellikler

Tercihen 4 yıllık üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun,
27 yaşını aşmamış,
İyi derecede bilgisayar kullanabilen ve MS Office bilgisine sahip
Askerlik görevini tamamlamış ya da 1 yıl tecil ettirmiş (erkek adaylar için)
Pazarlama ve satış becerileri gelişmiş,
Esnek zamanlı olarak çalışabilecek,
İletişim ve ikna becerileri yüksek,
İnsan ilişkileri kuvvetli
Görev Tanımı
Gişe Asistanı olarak göreve başlayan kişiler Türk Lirası ve yabancı para nakit hareketleri ile servis içinde yürütülen tüm işlemleri kanunlara, banka politika ve prensiplerine uygun olarak eksiksiz ve zamanında yerine getirmekle sorumlu olup, müşterilerle direkt ilişkide bulunurlar. Ayrıca; müşterilerin ihtiyaçları çerçevesinde ürün ve hizmet satışından sorumludurlar. Gişe Asistanı olarak göreve başlayacak kişiler ikamet ettikleri şehirler göz önünde bulundurularak Türkiye çapındaki şubelerimizde görevlendirilirler.

Eğitim Programı
Gişe Asistanları, görevleri için ihtiyaç duyulan temel bankacılık eğitimlerini kapsayan 2 haftalık eğitim sürecine dahil edildikten sonra, göreve başladıkları şubelere atanırlar.

Kariyer Yolları
Gişe Asistanı olarak göreve başlayan kişiler performansları, bilgi, beceri ve yetkinlikleri doğrultusunda şube kadrolarında ilerleme fırsatına sahiptirler

1 Responses to Garanti Bankası Personel Alımı

  1. Adsız Says:
  2. SLM İSMİM ZÜLKÜF AKSAKAL ERZURUM 1984 DOĞUMLU LİSE MEZUNU ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ SİLAHLI GÜVENLİK SERTİFİKASINA SAHİBİM VE ÖZENLE İTİNAYLA LİYAKATLA UYGUN GÖRÜLÜRSEM BU GÖREVDE SİZİNLE BİRLİKTE ÇALIŞMAKTAN GURUR DUYARIM AYNI ZAMANDA 16 YILLIK ELEKTRİK USTALIĞI BELGEM OLUP EN GÜZEL ŞEKİLDE DENEYİMİM VE TECRÜBEM VARDIR TEL NO:542.401.54.74 MSN :zulkufaksakal25@hotmail.com

     

Yorum Gönder