Halk Bankası Personel Alımı

30 Ocak 2010 Cumartesi

2010 Yılında alım yapacak olan bankalardan birtaneside Halk Bankası Halk Bankası bu dönem farklı illerde açacağı 50 banka şubesi için yaklaşık 1250 personel almayı hedefliyor.
Halk Bankası 2010 Yılında Bankanın İstanbul, Bursa, Antalya, Kocaeli ve Gaziantep Bölge Koordinatörlüklerine bağlı Şubelerinde istihdam edilmek üzere; aşağıda belirtilen şartları taşıyan adaylar arasından, mülakat m.b. yöntemiyle, Servis Görevlisi ve Banko Görevlisi alınacaktır.

Servis Görevlisi ve Banko Görevlisi ilan metni için tıklayınız

Servis Görevlisi ve Banko Görevlisi sınavına başvurmak için tıklayınız

İlan metninde belirtilen şartları taşıyan adaylar TC Kimlik ve yeni belirleyecekleri 6 haneli bir şifre ile sisteme giriş yapabileceklerdir.
Gereken şartları taşımayanların girişine sistem izin vermeyerek, "İlgili forma erişim yetkiniz yoktur" uyarısı verecektir.
Sayfaya ilk defa giriyorsanız T.C. Kimlik Numarası ile birlikte şifre kısmına kendi belirleyeceğiniz bir şifre yazarak Sisteme Giriş butonuna basarak giriş yapınız. Daha sonraki girişlerinizde ise T.C. Kimlik Numaranız ile daha önce belirlemiş olduğunuz şifrenizi girerek giriş yapabilirsiniz.

0 Yorum Var Halk Bankası Personel Alımı

Yorum Gönder